Escarole și supă de fasole
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați Escarole și supă de fasole. Această rețetă servește 6 și costă 1,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 219 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 22 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, fasole cannellini, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 48 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Escarole și supă de fasole albă, Supă de fasole albă cu Escarole, și Supă de fasole albă și Escarole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o oală mare grea la foc mediu.
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ 15 secunde.
Se adaugă escarola și se sotează până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați un vârf de sare.
Adăugați bulionul de pui, fasolea și parmezanul. Acoperiți și fierbeți până când fasolea este încălzită, aproximativ 5 minute. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline extravirgin peste fiecare.