Escarole și Cod în stil Caponata

Escarole și Cod în stil Caponata
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Escarola și codul în stil Caponata ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 223 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capere, cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Fasole Verde În Stil Caponata, Spaghete De Țelină În Stil Caponata, și Escarole Stil Italian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți 3 linguri de ulei într-o caserolă mare din fontă emailată. Făinați ușor peștele și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste usor si se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea pestelui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Transferați peștele pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți la foc moderat până la auriu adânc, aproximativ 2 minute; aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați escarola în caserolă împreună cu hamsii, măsline și capere. Gatiti, amestecand continuu, pana cand escarola devine verde aprins si se ofileste, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
EscarolaEscarola
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
5
Transferați escarola într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile și gătiți la foc moderat, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
8
Adăugați sosul de roșii în escarolă și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
EscarolaEscarola
9
Se ornează cu pătrunjel și se servește cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate78
Revista