Escarole și Cod în stil Caponata
Nevoie de o curs principal fără lactate și pescatarian? Escarola și codul în stil Caponata ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 223 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,44 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, capere, cod și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, care este mare. Fasole Verde În Stil Caponata, Spaghete De Țelină În Stil Caponata, și Escarole Stil Italian sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți 3 linguri de ulei într-o caserolă mare din fontă emailată. Făinați ușor peștele și condimentați cu sare și piper. Gatiti la foc moderat pana se rumeneste usor si se fierbe, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, in functie de grosimea pestelui.
Transferați peștele pe un platou.
Adăugați usturoiul în ulei și gătiți la foc moderat până la auriu adânc, aproximativ 2 minute; aruncați usturoiul.
Adăugați escarola în caserolă împreună cu hamsii, măsline și capere. Gatiti, amestecand continuu, pana cand escarola devine verde aprins si se ofileste, aproximativ 3 minute.
Transferați escarola într-un castron.
Încălziți restul de 1 lingură de ulei în caserolă.
Adăugați roșiile și gătiți la foc moderat, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Adăugați sosul de roșii în escarolă și condimentați cu sare și piper.
Se ornează cu pătrunjel și se servește cu peștele.