Escarole Quesadillas

Escarole Quesadillas este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 6 și costă 2,41 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 722 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de fasole, escarole, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană), BBQ șuncă, șuncă și ananas Quesadillas (aka BBQ Hawaiian pizza Quesadillas), și Quesadillas de Pollo (Quesadillas de pui) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați tot escarolul și rupeți 1 kilogram în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la cald. Se amestecă usturoiul, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Gatiti, amestecand, pana cand usturoiul este auriu, aproximativ 2 minute. Se amestecă escarolul sfâșiat, câte o mână la un moment dat și se gătește, întorcându-se cu clești și adăugând mai mult escarol pe măsură ce verdele se ofilesc. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand lichidul se evapora, aproximativ 5 minute. Se amestecă sosul fierbinte.
Așezați 4 tortilla pe suprafața de lucru.
Întindeți 1/2 cană de brânză uniform pe fiecare tortilă, apoi împărțiți escarola între tortilla, răspândind uniform.
Presărați escarola cu 1/2 cană mai multă brânză pe tortilla, răspândind uniform. Sus cu tortilele rămase.
Încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Așezați 1 quesadilla în tigaie și acoperiți. Gatiti pana cand fundul este auriu, 2-3 minute. Întoarceți tortilla și gătiți până când cealaltă parte este aurie, încă 2 până la 3 minute.
Transferați quesadilla pe o suprafață de lucru și gătiți quesadilla rămase în același mod.
Tăiați escarolul rămas în bucăți subțiri.
Adăugați fasolea, roșiile, sucul de lămâie, chimenul, restul de 1 lingură de ulei și 1/2 linguriță fiecare sare și piper.
Tăiați quesadillas în pene și serviți cu salata de fasole și escarole și salsa.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.