Escarole La Grătar
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Escarole la grătar ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 106 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 50 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați cățelul de usturoi, uleiul de canolan, piperul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Somon la grătar cu salată de citrice-fenicul și Escarole la grătar, Muschiulet De Vita La Gratar & Escarole, și Mamaliga la gratar cu creveti & Escarole.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-mare) căldură.
Tăiați escarole în sferturi, lăsând tulpina intactă. Periați ușor escarolul cu ulei și presărați sare și piper.
Grătar escarole, acoperit cu capac de grătar, 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până când frunzele sunt ușor carbonizate.
Tăiați escarole în forme mari de diamant sau benzi lungi; îndepărtați și aruncați tulpina.
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați escarole, usturoi și șalot; sotati 2 minute. Condimentează cu sare și piper după gust.