Escarole, cârnați și Fontina Quesadillas

Escarole, cârnați și Fontina Quesadillas este un fără gluten rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 599 calorii. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, tortilla, brânză fontina și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Escarole Quesadillas, Ciuperci și Fontina Quesadillas, și Cârnați cu fasole și Escarole.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 lingură de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați cârnați italieni și gătiți timp de 5 minute sau până se rumenesc, amestecând pentru a se sfărâma.
Scurgeți cârnații și reveniți la tigaie.
Adăugați escarole, usturoi și piper negru; gatiti 2 minute sau pana cand escarole se ofileste, amestecand frecvent.
Periați restul de 1 lingură de ulei de măsline peste o tigaie cu jeleu; aranjați tortilele într-un singur strat pe tigaie.
Presărați 1 lingură de brânză uniform peste fiecare tortilla; acoperiți fiecare cu aproximativ 2/3 cană de amestec de cârnați.
Coaceți la 400 timp de 3 minute sau până când brânza începe să se topească.
Scoateți din cuptor și pliați cu grijă fiecare tortilla în jumătate, apăsând pentru a închide.
Coaceți - le încă 10 minute, întorcându-le după 5 minute.