Escarole cu coacăze și miere

Escarole cu coacăze și miere
Nevoie de un fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Escarole cu coacăze și miere ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 86 de cenți pe porție. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de coacăze, ulei de măsline, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Rețete similare includ Escarole fiert cu coacăze și nuci de pin, Pizzan Escarole (Escarole Pie-Italiană), și Cod Copt Cu Coacăze.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mediu până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați escarole și amestecați puternic pentru a acoperi în întregime cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
Subţire-Subţire-
3
Adăugați ceapa și gătiți până la fiert, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați miere și coacăze și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat. Condimentează cu sare și piper.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
CoacăzeCoacăze
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
DificultateNormal
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista