Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,52 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 967 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți foarte multe capere, ricotta, hamsii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, care este solid. Încercați Escarole Calzone: Calzone di Ricottan e Escarola, Spanac și Ricotta Calzone, și Calzone pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a face aluatul: așezați vinul, apa și drojdia într-un castron mare și amestecați până se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
Drojdie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Adăugați mierea, sarea și uleiul de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Miere
Sare
3
Adăugați 1 cană de făină și amestecați cu o lingură de lemn până devine un aluat liber.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
4
Adăugați încă 2 căni de făină și amestecați cu lingura încă 2 până la 3 minute, pentru a încorpora cât mai multă făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Aduceți aluatul împreună cu mâinile și întoarceți-l pe o placă făinoasă sau pe o suprafață de marmură. Frământați aproximativ 6 până la 8 minute, până când ați făcut un aluat ferm și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Așezați-l într-un vas curat, ușor uns și acoperiți-l cu un prosop.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Lăsați-l să crească în cea mai caldă parte a bucătăriei timp de 45 de minute.
8
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale și frământați-l în runde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
9
Lăsați să se odihnească 15 minute.
10
Pentru umplutură: aduceți 3 litri de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
11
Îndepărtați frunzele din capul escarole și clătiți tot nisipul și murdăria. Aruncați frunzele în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 până la 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Apă
12
Scoateți, scurgeți și lăsați să se răcească. Stivați frunzele, tăiați-le în panglici groase de 1 inch și puneți-le deoparte. Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați usturoiul și gătiți 2 până la 3 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
14
Adăugați caperele, hamsiile, măslinele, coacăzele și nucile de pin și gătiți 2 până la 3 minute, până când usturoiul devine maro auriu închis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hamsii
Nuci De Pin
Coacăze
Capere
Usturoi
Măsline
15
Adăugați escarola și amestecați până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
16
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească. Se amestecă ușor ricotta și se condimentează amestecul cu sare și piper negru. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Brânză Ricotta
17
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F și puneți o piatră de pizza curată în cuptor pentru a preîncălzi.
Echipamente pe care le vei folosi
Pizza Piatră
Cuptor
18
Îndepărtați ușor o suprafață de lucru curată cu făină. Luați prima dintre cele 4 runde de aluat și aplatizați-l cu degetele și palmele până când are o grosime de aproximativ 1/8 până la 1/4 inci și o formă ovală și o lățime de aproximativ 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
19
Așezați un 1/4 din amestecul de escarole în partea superioară a Centrului aluatului rulat. Îndoiți aluatul pentru a forma o jumătate de lună, apoi sigilați marginile. Repetați acest proces cu celelalte 3 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Escarola
Aluat
20
Așezați fiecare bucată pe piatră în cuptor și gătiți 15 până la 18 minute până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
21
Scoateți din cuptor și serviți. Acest fel de mâncare este adesea servit la temperatura camerei, dar poate fi consumat proaspăt din cuptor.