Escarol fiert cu coacăze și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați escarola înăbușită cu coacăze și nuci de pin. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 145 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, escarolă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Chiftele Cu Coacăze Și Nuci De Pin, Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Cuscus cu nuci de pin și coacăze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați coacăzele și apa într-un castron mic.
Lăsați să stea 30 de minute.
Transferați coacăzele într-un castron mediu.
Gatiti escarola in loturi in oala mare cu apa clocotita doar pana se ofileste, aproximativ 2 minute.
Se scurge; se răcește sub apă curentă rece.
Scurgeți din nou; strângeți pentru a îndepărta excesul de apă.
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga usturoiul; saut doar pana la inceperea colorarii, aproximativ 2 minute.
Adăugați amestec de escarol și nuci de pin.
Se presară sare și piper. Saut până când escarola este încălzită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.