Escarol fiert cu coacăze și nuci de pin

Escarol fiert cu coacăze și nuci de pin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați escarola înăbușită cu coacăze și nuci de pin. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 145 calorii, 3G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Pentru 98 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, escarolă, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Încercați Chiftele Cu Coacăze Și Nuci De Pin, Kale Cu Coacăze Și Nuci De Pin, și Cuscus cu nuci de pin și coacăze pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați coacăzele și apa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Lăsați să stea 30 de minute.
3
Scurgere.
4
Transferați coacăzele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Gatiti escarola in loturi in oala mare cu apa clocotita doar pana se ofileste, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
EscarolaEscarola
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se scurge; se răcește sub apă curentă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
7
Scurgeți din nou; strângeți pentru a îndepărta excesul de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
8
Combinați cu coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CoacăzeCoacăze
9
Încălziți uleiul în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Se adauga usturoiul; saut doar pana la inceperea colorarii, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
11
Adăugați amestec de escarol și nuci de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
EscarolaEscarola
12
Se presară sare și piper. Saut până când escarola este încălzită, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
EscarolaEscarola
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista