Escabeche De Prepeliță

Escabeche De Prepeliță
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Quail Escabeche. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 539 calorii, 22g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $ 4.99 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sherry, sare și piper, prepeliță și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până sherry uscat ai putea urma acest curs principal cu Budincă de pâine și unt ca desert. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați ESCABECHE, Escabcormulche, și Escabeche pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați raftul în mijlocul cuptorului. Preîncălziți la 350 de grade F. Spălați și uscați bine prepelița. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PrepelițăPrepeliță
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie rezistentă la cuptor de 12 inci cu capac, până când strălucește. Căutați prepelița pe toate părțile până se rumenesc, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrepelițăPrepeliță
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați fenicul, șalotele, usturoiul, 1 linguriță de sare și lingurita de piper negru în tigaie și sotati până când feniculul este bine înmuiat, 5 până la 7 minute. Se amestecă lemongrass, stafide, baton de scorțișoară, sherry și oțet de sherry. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți tigaia și mutați-o în cuptor pentru a fierbe legumele aproximativ 20 de minute. Trageți tigaia din cuptor, scoateți capacul și adăugați puțină apă, dacă este necesar. Nu prea mult, doar suficient pentru a menține legumele fluide și ușor de deplasat în jurul tigaiei. Cuibărește prepelița deasupra. Acoperiți și reveniți la cuptor pentru a continua fierberea încă 30 de minute până când coapsa trage ușor din articulații. Se răcește complet, neacoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De ScorțișoarăBaton De Scorțișoară
Oțet De SherryOțet De Sherry
Piper NegruPiper Negru
Iarbă De LămâieIarbă De Lămâie
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
StafideStafide
FeniculFenicul
UsturoiUsturoi
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
PrepelițăPrepeliță
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
5
Se servește la temperatura camerei, stropit cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline

Echipamente

DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista