Enorm Empanadas

Enorm Empanadas
Enorm Empanadas necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 30 de porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână toppinguri: salsan și smântână, ceapă, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi), și Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiți carnea de vită măcinată și cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până când amestecul se sfărâmă și nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se scurge și se lasă deoparte, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Ceapa Saut în picături fierbinți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați ciuperci; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
5
Întoarceți amestecul de vită în tigaie; se amestecă sosul de roșii și condimentul Cajun. Simmer, amestecând ocazional, 8 minute sau până când lichidul se evaporă. Se răcește complet. Se amestecă brânza. Acoperiți și răciți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Rotiți biscuiții în cercuri de 4 inci pe o suprafață ușor făinată. Lingură 1 lingură amestec de carne de vită în centrul fiecărui cerc; ungeți marginile cu ou. Îndoiți marginile, apăsând cu o furculiță pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
7
Așezați pe foi de copt și acoperiți cu o cârpă umedă. Se răcește până la 2 ore, dacă se dorește.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/2 inch într-un cuptor olandez. Prăjiți empanadele în ulei fierbinte, în loturi, 30 de secunde pe fiecare parte sau până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
9
Scurgeți pe prosoape de hârtie; serviți cu toppingurile dorite.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Hacienda Lopez De Haro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista