Enorm Empanadas
Enorm Empanadas necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 30 de porții cu 266 calorii, 5g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Europene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână toppinguri: salsan și smântână, ceapă, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, Empanadas de pipi Circularn (Empanadas umplute cu arahide și cartofi), și Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiți carnea de vită măcinată și cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând până când amestecul se sfărâmă și nu mai este roz.
Se scurge și se lasă deoparte, rezervând 2 linguri de picături în tigaie.
Ceapa Saut în picături fierbinți 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați ciuperci; saut 2 minute.
Întoarceți amestecul de vită în tigaie; se amestecă sosul de roșii și condimentul Cajun. Simmer, amestecând ocazional, 8 minute sau până când lichidul se evaporă. Se răcește complet. Se amestecă brânza. Acoperiți și răciți bine.
Rotiți biscuiții în cercuri de 4 inci pe o suprafață ușor făinată. Lingură 1 lingură amestec de carne de vită în centrul fiecărui cerc; ungeți marginile cu ou. Îndoiți marginile, apăsând cu o furculiță pentru a sigila.
Așezați pe foi de copt și acoperiți cu o cârpă umedă. Se răcește până la 2 ore, dacă se dorește.
Se toarnă ulei la o adâncime de 1/2 inch într-un cuptor olandez. Prăjiți empanadele în ulei fierbinte, în loturi, 30 de secunde pe fiecare parte sau până devin aurii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie; serviți cu toppingurile dorite.
Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache
Tempranillo, Albarino și Grenache sunt alegeri excelente pentru spaniolă. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Hacienda Lopez De Haro Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Hacienda Lopez De Haro Tempranillo]()
Hacienda Lopez De Haro Tempranillo
Îmbătrânirea sa scurtă, 3-4 luni în butoaie NOI, asigură complexitatea vinului, însoțind aromele de fructe roșii și lemn dulce tipice soiului. Un vin gustos, bogat în gusturi fructate, cu o structură dulce de tanin care lasă un postgust lung.