Enoki crocant și Fritters de ceapă cu Mayo Curry thailandez

Enoki crocant și Fritters de ceapă cu Mayo Curry thailandez
Crispy Enoki si ceapa blinele cu Thai Curry Mayo ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 4621 calorii, 5g de proteine, și 507g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, ciupercile enoki, ceapa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 92 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei asiatice. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tigaie crocantă cu piele arsă Barramundi cu Curry thailandez roșu Beurre Blanc și Cilantro Gremolata, Găluște de porc Curry verde thailandez în sos de nucă de cocos cu șalotă prăjită crocantă, și Biscuiți de Crab cu maioneză picantă.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 200 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Bateți împreună maioneza, pasta de curry și sucul de lămâie într-un castron mic până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Încălziți uleiul într-un wok mare, un cuptor olandez sau o friteuză la 325 km F și reglați flacăra pentru a menține temperatura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Combinați ciupercile și ceapa într-un castron mare și rupeți-vă cu degetele, aruncând până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați făină, amidon de porumb, praf de copt, boia de ardei, cayenne, 1/2 linguriță sare și semințe de susan în castron și aruncați până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Bateți împreună oul și vodca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
7
Adăugați la castron cu ciuperci și lucrați cu degetele până când se reunesc într-o grosime mai bună. Aluatul ar trebui să curgă ușor, dar să fie totuși destul de lipicios. În funcție de cât de umedă este ceapa, poate fi necesar să adăugați până la 2 linguri mai multă apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Folosind vârful degetelor, ridicați amestecul de ceapă și ciuperci de la 2 la 3 linguri la un moment dat și coborâți ușor în ulei fierbinte. Nu aglomerați tigaia. Ar trebui să puteți potrivi aproximativ jumătate din amestecul de ciuperci odată. Se prăjește, se răstoarnă și se întoarce ocazional până se rumenesc adânc și se crocant peste tot, 4 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Transferați pe o foaie de copt tapetată cu un prosop de hârtie și condimentați imediat cu sare kosher. Păstrați cald în cuptor în timp ce prăjiți al doilea lot în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Se transferă pe o farfurie de servire, se presară cu arpagic și se servește imediat cu maioneză curry.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Thai funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista