Engleză madeleines
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, madeleines engleză ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 616 calorii, 7g de proteine, și 37g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați gem de cireșe, cireș glacar de gheață, zahăr tos și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 52 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 37%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Madeleines, Madeleines, și Madeleines.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Ungeți 6 x 120 ml matrițe madeleine (vezi vârful, mai jos). Puneți 50g de nucă de cocos într-un robot de bucătărie cu zahărul și bateți până când nuca de cocos este la fel de fină ca zahărul. Sfat într-un bol de amestecare cu unt, făină, ou și iaurt, și whizz cu un tel electric pana se omogenizeaza. Se amestecă cireșele, apoi se împarte între forme. Așezați-vă pe o foaie de copt și coaceți timp de 35-45 de minute până când o frigăruie înfiptă iese curată. Se răcește timp de 10 minute, apoi se scoate din cutii pentru a se răci complet.
Încălziți dulceața într-o tigaie sau cuptor cu microunde, apoi sitați pentru a îndepărta bucățile de cireșe. Răsturnați nuca de cocos rămasă pe o farfurie. Tăiați orice fund ciudat al madeleinelor, astfel încât să stea plat.
Periați un strat subțire de gem peste fiecare și rulați în nucă de cocos pentru a acoperi. Se va păstra într-o cutie etanșă până la 2 zile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Moscato Dasti, Port, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Madeleine. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.