Endive cu salată de pui cu portocale de afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați andive cu salată de pui cu portocale de afine. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 40 de calorii. Această rețetă servește 16 și costă 18 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână gust de afine-portocale, andive belgiene, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată de andive portocalii cu confit de pui, Salată De Feta, Andive Și Portocale, și Salată De Andive Cu O Vinaigretă Portocalie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă puiul, ceapa, coaja de portocală, sarea, ghimbirul și maioneza până se omogenizează bine. (Dacă faceți înainte, acoperiți și refrigerați până la 24 de ore.)
Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de pui pe fiecare frunză de andive. Completați fiecare cu 1 linguriță de gust și 1 caju.
Garnisiți cu coajă de portocală suplimentară, dacă doriți.