Endive cu rucola Tabbouleh
Endive cu rucola Tabbouleh ar putea fi doar middl Est rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 144 calorii, 3G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,1 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, căței de usturoi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Rucola Quinoa Tabbouleh, Salată De Rucola Cu Andive, și Salată De Rucola Și Andive.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună tabbouleh, pachetul de condimente și 1 cană de apă clocotită; lăsați să stea 30 de minute. Se amestecă rucola și următoarele 8 Ingrediente. Acoperiți și răciți 1 oră.
Aranjați 5 frunze de andive în jurul marginilor a 6 pahare de tip martini cu tulpină. Puneți tabbouleh în pahare și garnisiți, dacă doriți.
Pentru endive cu aperitive de rucola Tabbouleh, lingurați tabbouleh în frunze de andive.
Notă: pentru tabbouleh mix am folosit mixul de salată tabbouleh din Orientul Apropiat.