Endive Cu Brânză De Capră Herbată
Andive cu brânză de capră Herbed ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 31 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime per portie. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 60. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de frunze de andive belgiene, coajă de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Sulițe de andive cu brânză de capră Herbată, Endive Cu Păstrăv Afumat Și Cremă De Brânză Herbată, și Endive cu păstrăv afumat și cremă de brânză Herbată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până se omogenizează. Lingură într-un castron mic; se amestecă cilantro și următoarele 3 ingrediente.
Țeavă sau lingură aproximativ 1 1/2 lingurițe amestec de brânză pe fiecare vârf de frunză de andive, deasupra cu 1 felie de roșii.
Serviți imediat sau acoperiți și răciți până la 4 ore.