Enchilade
Nu poți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încearcă Enchiladas. Acest fel principal are 738 de calorii , 49 g de proteine și 31 g de grăsimi per porție. Această rețetă are 8 porții. Pentru 2,8 dolari per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 318 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă ai la îndemână brânză Colby, carne de vită tocată, sos de enchilada și alte câteva ingrediente, o poți face. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este oferită de Allrecipes. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 82% . Acest scor este uimitor. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Enchiladas Verdes (Enchiladas verzi) , Enchiladas autentice cu pui și „Enchiladas” din clătite Poblano, inspirate din franceză .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o cratiță sau tigaie groasă, rumeniți carnea tocată de vită și ceapa. Condimentați amestecul de carne tocată de vită cu sare de usturoi și dați deoparte.
Într-o tigaie, prăjiți tortilla în ulei vegetal. Puneți puțin amestec de carne și brânză în centrul fiecărei tortilla, rulați-le și așezați-le într-o tavă de copt de 23x33 cm sau într-o tavă dreptunghiulară.
Turnați sosul de enchilada peste enchiladas rulate și adăugați deasupra orice carne sau brânză rămasă.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 175 grade Celsius (350 grade Fahrenheit) timp de 20 până la 30 de minute.