Enchiladas Vegetariene

Enchiladele vegetariene necesită aproximativ 1 oră și 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 587 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 1.98 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 101 fani. Un amestec de praf ancho chile, sare kosher, suc de lime și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Încercați Enchiladas vegetariene pentru unul, Enchiladas Vegetariene, și Enchiladas Cu Spanac Vegetarian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un vas de copt de 9 pe 13 inci
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând frecvent, până când este moale și translucid, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul, pudra de chile, chimenul și cayenne și continuați să gătiți, amestecând, până când condimentele sunt prăjite, aproximativ 1 minut.
Adăugați 2 căni de apă, piureul de roșii și 1/2 linguriță de sare și aduceți la foc mic. Continuați să gătiți până când sosul se reduce și se îngroașă ușor (ar trebui să fie mai slab și mai subțire decât sosul marinara), 15 până la 20 de minute. Puneți deoparte să se răcească ușor.
Pentru umplutură: stoarceți tot excesul de umiditate din spanac. Puneți-l într-un castron mare cu fasolea pinto și strângeți-vă cu mâinile pentru a combina și sparge puțin fasolea.
Adăugați jumătate atât din Cheddar, cât și din Jack-ul de piper, jumătate atât din smântână, cât și din scallions și 1 1/4 lingurițe de sare și amestecați pentru a combina.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de sos de roșii în fundul unui vas de copt de 9 pe 13 inci.
Așezați tortilele pe o suprafață de lucru și întindeți 1 parte din fiecare cu aproximativ 1 linguriță de sos de roșii. Puneți aproximativ 1/4 cană din umplutură în mijlocul fiecărei tortilla.
Rotiți fiecare în sus, apoi șindrilați-le în 2 rânduri uniforme în vasul de copt.
Se toarnă sosul rămas peste partea superioară a tortilelor rulate și se presară cu brânzeturile rămase. Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți până când brânzeturile se topesc și umplutura este fierbinte, aproximativ 30 de minute. Descoperiți și continuați să coaceți pentru a încălzi complet, aproximativ 10 minute mai mult.
Bateți împreună smântâna rămasă, sucul de lămâie și un vârf de sare într-un bol mic.
Stropiți amestecul peste enchiladele coapte și presărați cu scallionii rămași.