Enchiladas Poblanas

Enchiladas Poblanas
Enchiladas Poblanas este un fără gluten felul principal. Această rețetă servește 1. Pentru $18.32 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 201G de proteine, 345g de grăsime, și un total de 4729 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piept de pui, sare și piper, brânză oaxaca și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Tort De Sifon Cu Lămâie Cu Cremă De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mexicană. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Enchiladas Poblanas, Rajas Poblanas, și Rajas Poblanas.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Lemelson Meyer Vineyard Pinot Noir
Meyer din 2014 combină fructele culese atât la începutul, cât și la sfârșitul recoltei pentru a produce un vin picant, aromat, care combină cireșul roșu și pruna cu woodsmoke, tarhon, potpourri și CR arkulme brulee. Gustul este proaspăt și suplu, cu condimente întunecate purtate de o mulțime de fructe roșii până la un finisaj lung, delicat echilibrat. Acesta este un vin tânăr care va câștiga în greutate în anul următor și va îmbătrâni grațios timp de peste 10 ani.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate80
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista