Enchiladas Picante De Pui
Enchiladas picant de pui necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Acest fel principal are 481 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână usturoi, tortilla de făină, sos enchilada și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Această rețetă de la Allrecipes are 221 de fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, care este solid. Încercați Enchiladas Picante De Pui, Enchiladas Picante De Pui, și Enchiladas picante de pui pentru doi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți amestecul de orez și sos de pui cu broccoli conform instrucțiunilor pachetului. Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas mediu de copt.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se amestecă ceapa, usturoiul și jalapeno în tigaie. Gatiti si amestecati pana cand puiul se rumeneste uniform.
Se amestecă amestecul de orez pregătit, roșiile tăiate cubulețe cu ardei iute verde, 2/3 sos enchilada și 3/4 cană brânză Cheddar. Se amestecă uniform amestecul în tortilla. Înfășurați tortilla în jurul amestecului pentru a forma enchiladas și aranjați în vasul de copt pregătit. Acoperiți cu sosul enchilada rămas și acoperiți cu brânza rămasă.
Coaceți 15 minute în cuptorul preîncălzit sau până când brânza și sosul sunt topite și bule.