Enchiladas de pui și smântână BREAKSTONE

Enchiladas de pui și smântână BREAKSTONE necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 270 calorii, 15g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați salată verde, lapte colby & Monterey Jack brânză, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până chimen sol ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 13 ar spune că a lovit la fața locului. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Enchiladas De Pui Cu Smântână, Enchiladas De Pui Cu Smântână, și Enchiladas De Pui Cu Smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Amestecați puiul, smântâna, 1 cană de brânză, 1/4 cană de salsa, cilantro și chimen până se amestecă bine.
Se toarna aproximativ 1/4 cana din amestecul de pui in centrul fiecarei tortilla; se rostogoleste.
Așezați, coaseți părțile laterale în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci. Top cu restul de 3/4 cana salsa; capac.
Se presară cu restul de 1/2 cană de brânză.
Coaceți încă 5 minute sau până când brânza este topită. Se acoperă cu salată și roșii chiar înainte de servire.