Enchiladas de pui și fasole roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați enchiladas de pui și fasole roșie. Pentru $ 2.44 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 927 calorii, 42G de proteine, și 31g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați ceapa medie-mare, brânza Jack pepper, tortilla de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare sunt Enchiladas de pui și fasole, Enchiladas de pui și fasole, și Enchiladas de pui și fasole.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc; încălziți cuptorul la 375 de grade. Într-un castron mediu, amestecați puiul, fasolea și 1 cană de brânză; deoparte. Feliați subțire 1/2 cană de ceapă; deoparte. Se toacă fin ceapa rămasă.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Se adaugă ceapa tocată și se sotează până devine aurie, aproximativ 5 minute.
Adăugați sosul de roșii; se fierbe până se îngroașă foarte mult, aproximativ 12 minute. (Se amestecă frecvent; reduce căldura dacă pulverizare dramatic.)
Adăugați bulion; aduceți la foc mic.
Scoateți din căldură; bateți în smântână. Se amestecă 1/2 cană de sos în amestecul de pui.
Întindeți 1/2 cană de sos într-un vas de sticlă rezistent la cuptor de 13 pe 9 inci. Tortilla cu microunde la putere mare într-o pungă de plastic sigură cu microunde până la cald, aproximativ 1 minut. Umpleți fiecare tortilla cu un amestec de pui de 1/4 cană; rulați și așezați în vasul de copt. Se acoperă cu sosul rămas și brânza.
Coaceți până la bule, aproximativ 20 de minute. Se acoperă cu ceapă feliată și cilantro opțional.
Se servește fierbinte. Treceți sosul de piper separat.