Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo)

Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 825 calorii, 53G de proteine, și 53G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 196 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați stoc de pui, chimen măcinat, pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este minunat. Încercați Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui), Enchiladas De Pollo Con Salsa Tomatillo, și Enchiladas Verdes con Pavo (Chile Verde Turcia Enchiladas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul: într-o tigaie mare la foc mare, încălziți uleiul de măsline.
Adăugați usturoiul și chili-ul și saut-ul până la auriu, 5 până la 7 minute. Se amestecă chimenul și saut-ul până se parfumează, cu aproximativ 30 de secunde în plus.
Adăugați roșiile, sarea, piperul și bulionul. Se amestecă și se gătește la foc mediu-mic timp de aproximativ 15 minutes.In un robot de bucătărie sau un blender, procesați amestecul de sos într-un piure neted, în loturi, dacă este necesar. Întoarceți piureul în tigaie și puneți-l la foc mediu încă 5 minute și puneți-l deoparte.mănâncă ulei vegetal într-o tigaie mare la foc mediu. Pe rând, încălziți tortilele în tigaia fierbinte până se înmoaie, aproximativ 20 de secunde pe fiecare parte.Ungeți ușor un vas de copt suficient de mare pentru a ține 8 enchiladas unul lângă altul.
Așezați puiul mărunțit în centrul unei tortilla, presărați umplutura cu 2 Tbs. din brânză și 2 linguri de sos.
Rulați tortilla și așezați-o în vas, cu cusătura în jos. Repetați până când ați format toate cele 8 enchiladas.
Stropiți sosul rezervat deasupra enchiladelor și presărați cu brânza rămasă.7
Coaceți enchiladele până când umplutura clocotește și brânza este topită și aurie, aproximativ 20 de minute. Transferați cu grijă 2 enchiladas pe fiecare dintre cele 4 farfurii, garnisiți cu smântână, salsa și coriandru proaspăt și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.