Enchiladas de pui cu Salsa Verde

Enchiladas de pui cu Salsa Verde
Enchiladas de pui cu salsa Verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.04 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 47G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 838 calorii. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de pui jupuit, sare, semințe de dovleac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până semințe de dovleac ai putea urma acest curs principal cu Coaja De Dovleac ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 69%. Încercați Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa, Pui Enchiladas Salsa Verde, și Enchiladas de pui cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Clătiți tomatillos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
2
Așezați tomatillos și poblanos într - o tigaie cu margini de 10 pe 15 inci. Se fierbe la 4 până la 6 centimetri de căldură, întorcându-se după cum este necesar, până când tomatillos și poblanos sunt înnegrite peste tot, aproximativ 20 de minute în total. Puneți deoparte ca carbonizat. Când este suficient de rece pentru a manipula, scoateți și aruncați cojile, tulpinile, semințele și venele poblano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți (în loturi, dacă este necesar) tomatillos, poblanos, semințe de dovleac, usturoi, cilantro și bulion până când sosul de chili este curățat fără probleme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Chorizo Mexican De PorcChorizo Mexican De Porc
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați serranos după gust și învârtiți la pur.
5
Între timp, curățați ceapa și tăiați 3 sau 4 felii subțiri din centru. Separați feliile în inele și înfășurați etanș. Se toacă fin ceapa rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
6
Întindeți 1 cană sos de chili pe fundul unei caserole superficiale de 3 litri (aproximativ 10 pe 12 in.). Acoperiți sosul cu 1/3 din tortilla, suprapunându-le. Împrăștiați 1/2 puiul, 1/2 ceapa roșie tocată și 1 cană de brânză peste tortilla. Lingură 1 cană sos de chili peste brânză. Acoperiți complet cu încă 1/3 din tortilla. Împrăștiați puiul rămas, ceapa rămasă și 1 cană de brânză peste tortilla; umeziți uniform cu 1 cană de sos de chili. Acoperiți cu tortilele rămase, apoi acoperiți tortilele uniform cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Coaceți într-un cuptor de 400 până când sosul se fierbe la marginile caserolei, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Presărați brânza rămasă pe enchiladas și coaceți până se topește, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Împrăștiați inele de ceapă roșie peste enchiladas și garnisiți cu crengute de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
10
Tăiați în dreptunghiuri și serviți cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
11
Adăugați sare și smântână după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Riesling, Trandafir Spumant, Pinot Noir

Mexicanul funcționează foarte bine cu Riesling, spumante ros_rox7, și Pinot Noir. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Domaine LeSeurre Dry Cuvee Classique Riesling
Sucul Riesling al lui Domaine LeSeurre este fermentat 100% în rezervoare inoxidabile. În timp ce se află pe drojdie, vinul este agitat Manual (B) o dată pe lună, timp de 11 luni. Acest proces dezvoltă o complexitate suplimentară de arome și arome. Acest Riesling uscat are mirosuri de flori de citrice și coajă de lămâie, stratificate pe palat cu indicii de pere.Acest Riesling se împerechează bine cu amandine de păstrăv, stridii crude și este un aperitiv minunat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista