Enchiladas De Pui

Enchiladas De Pui
Rețeta enchiladas de pui este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 308 calorii, 16g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de usturoi, frunze de coriandru, tortilla de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 376 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo), Enchiladas de Pollo (enchiladas de pui), și Enchiladas Verdes con Pavo (Chile Verde Turcia Enchiladas).

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Puneți tomatillos, ceapă, serrano, chile galben și 3/4 cană de apă într-o cratiță medie și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți și fierbeți până când tomatillos devin de culoare verde-măslin, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Transferați tomatillos, ceapa și ardeii iute într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în JumătateTomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați usturoiul și coriandrul și amestecați până se omogenizează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu-mare. Prăjiți tortilele până devin aurii, dar încă flexibile, aproximativ 10 secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
8
Puneți tortilele pe o suprafață de lucru. Împărțiți puiul mărunțit uniform printre tortilla și înfășurați fiecare ca un trabuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Recipient Ceapa TocataRecipient Ceapa Tocata
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Întindeți 1/3 cană de sos într-un vas de copt din sticlă de 9 x 13 inci. Aranjați enchiladele, cu cusătura în jos, într-un singur strat în interiorul vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras Rosu, Taiat In TreimiArdei Gras Rosu, Taiat In Treimi
10
Se toarnă sosul rămas peste enchiladas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
11
Stropiți cu crema mexicană și presărați brânza peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)Brânză Oaxacan, Separată în Fire Subțiri (poate înlocui Mozzarella)
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
12
Coaceți până când brânza se topește și începe să se rumenească în pete, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista