Enchiladas de porc și pătlagină cu piure de fasole neagră
Enchiladas de porc și pătlagină cu piure de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, pătlagină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 44 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Pur și simplu de Frijol și PL. pur și simplu (piure de fasole și pătlagină coaptă), Burgeri vegetali cu Patlagină de fasole neagră cu Avocado, și Supă de fasole neagră cu pătlagină dulce și cremă de avocado-chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați chimen, oregano, 1/2 linguriță piper roșu măcinat și 1/4 linguriță sare; frecați uniform peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați carne de porc și gătiți 5 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Puneți tigaia în cuptor și coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când carnea de porc este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Tăiați carnea de porc în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
9
Combinați 1 cană de ceapă, 1 cană de bulion, tomatillos, 1 cățel de usturoi și serrano într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când tomatillos sunt fragede. Se răcește timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Combinați amestecul de tomatillo, coriandru, suc de lămâie și 1/4 linguriță de sare într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Tomatillo, Coji îndepărtate, Tăiate în Jumătate
1 Kg Tortillas De Maíz
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Se toarnă într-o ceașcă mare de măsurare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
12
Puneți tigaia la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Adăugați 1 linguriță de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Adăugați restul de 2/3 cană de ceapă; gatiti 3 minute sau pana se inmoaie, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
15
Adăugați cățelul de usturoi rămas; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
16
Adăugați restul de 1/3 cană de bulion și gătiți timp de 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Sandhi Sanford și Benedict Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.