Enchiladas De Porc

Enchiladas De Porc
Enchiladas de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,71 USD pe porție. O porție conține 520 calorii, 28G de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de tortilla de făină, supă de roșii condensată, sos enchilada și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza înghețată de grăsime redusă, puteți urma acest curs principal cu Înghețată de ciocolată ușoară: 10 pași simpli pentru perfecțiunea fără zahăr și Gluten, Partea 2 ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 55%. Încercați Enchiladas De Porc, Enchiladas De Porc, și Enchiladas De Porc Tras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați carnea de porc gătită, sosul enchilada, pudra de ceapă, 1/2 cană smântână, ardei iute verde și o cană de brânză mărunțită într-un bol mare. Într-un castron separat, amestecați supa de roșii, rămânând 1/2 cană smântână, praf de usturoi și chimen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
Cu Un Strop De Philadelphia®, DivizatCu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Supă De RoșiiSupă De Roșii
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Turnați un strat subțire din amestecul de supă de roșii într-un vas de copt de 9x13.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De RoșiiSupă De Roșii
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
4
Întindeți amestecul de porc în centrul fiecărei tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5
Rotiți tortilele pentru a închide umplutura; așezați cusătura în jos în vasul de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Se toarnă amestecul de supă rămas peste tortilele umplute. Se acoperă cu restul de 1 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când este fierbinte și bubuit, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista