Enchiladas De Orez Mexican Fără Rolă

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas de orez Mexican fără rulouri. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 638 calorii. Această rețetă servește 5. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Mergeți la magazin și ridicați amestecul de orez și vermicelli, apă, tortilla veche de făină el și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma tortilla de făină, puteți urma acest fel principal cu Chipsuri De Zahăr Cu Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este bun. Încercați Rola De Ou De Pui Enchiladas, Enchiladas Mexicane, și Mic Dejun Mexican Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaia antiaderentă de 12 inci, gătiți orez și vermicelli cu unt la foc mediu până când amestecul de orez se rumeneste, amestecând frecvent. Se amestecă în apă și se amestecă condimentele din cutia de orez.
Se încălzește până la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura la minim. Gatiti 15-20 de minute sau pana cand amestecul de orez este fraged. Se amestecă 1/2 cană din sosul enchilada, fasolea pinto și porumbul.
Încălziți cuptorul la 177°.
Așezați aproximativ 1/2 cană de amestec de orez în centrul fiecărei tortilla; top amestec de orez în fiecare tortilla cu aproximativ 1 lingură de brânză. Îndoiți fiecare în jumătate. Aranjați tortilele în 2 rânduri de 5 în vasul de copt, așezând tortilele deschise, înclinate și suprapuse.
Se toarnă uniform sosul enchilada rămas peste enchiladas. Acoperiți bine cu folie.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când fierbinte și sosul începe să baloneze. Descoperi; se presară cu brânză rămasă.
Coaceți descoperit cu aproximativ 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.