Enchiladas de fasole neagră și dovlecei de vară

Enchiladas de fasole neagră și dovlecei de vară
Rețeta Enchiladas de fasole neagră și dovlecei de vară este gata în aproximativ 40 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD pe porție. O porție conține 240 calorii, 11g de proteine, și 2G de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, fasole, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Enchiladas De Dovleac Și Fasole Neagră, Butternut Squash Negru Fasole Enchiladas, și Enchiladas De Dovleac, Fasole Neagră Și Spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Călește ceapa într-o cratiță de dimensiuni medii până începe să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut. Se amestecă ardeiul gras și dovlecelul și se gătește, amestecând, timp de aproximativ două minute, până când dovlecelul abia începe să devină fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3
Adăugați chimenul, pulberile de chile, fasolea neagră și sarea. Se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se ia de pe foc și se amestecă drojdia nutritivă și sucul de lămâie. Verificați condimentul și reglați-vă după gust. Preîncălziți cuptorul la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie NutritivăDrojdie Nutritivă
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Pulverizați ușor un vas de copt dreptunghiular mare sau 4 vase individuale de copt cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Așezați un strat subțire de sos enchilada pe fundul fiecărui fel de mâncare, rezervând cea mai mare parte pentru a merge deasupra. Cuptorul cu microunde tortilla timp de aproximativ 20 de secunde pentru a le înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
7
Așezați o tortilla în fața dvs. și aranjați aproximativ 1/4 cană din amestecul de fasole peste centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
8
Rulați și așezați cusătura în jos în vasul de copt. Repetați cu tortilele și fasolea rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire1,25 Kg De Friptură De Vită Gătită, Feliată Subțire
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se toarnă sosul rămas deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
10
Coaceți aproximativ 20 de minute, sau până când este fierbinte și clocotește.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se presară cu ceapă verde feliată pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este vin de Sandwich Pinot Noir al lui Jimmy John. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir a fost produs și îmbuteliat de vinăria Folk Machine și de vinificatorul Kenny likitprakong.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate58
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista