Enchiladas de fasole neagră, porumb și dovlecei

Rețeta Enchiladas de fasole neagră, porumb și dovlecei este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 287 calorii, 16g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Un amestec de brânză cheddar, ulei de canolan, sos enchilada și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Enchiladas de fasole neagră și porumb, Dovlecei Prăjiți, Fasole Neagră + Brânză De Capră Enchiladas, și Enchiladas de pui, porumb și fasole neagră cu Salsa Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați 2 căni de dovlecei și porumb; saut timp de 5 minute sau până când legumele sunt fragede.
Se ia de pe foc și se amestecă fasolea.
Întindeți 1 cană de sos Enchilada în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de dovlecei în centrul a 1 tortilla; se presară cu 2 linguri de brânză și se rostogolește.
Așezați cusătura în jos în vasul de copt. Repetați procedura cu tortilele rămase, amestecul de dovlecei și 14 linguri de brânză.
Întindeți restul de 2 căni de sos uniform peste enchiladas.
Acoperiți cu folie; coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperi; top cu restul de 1 cană de brânză.
Coaceți, neacoperit, timp de 10 minute sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.