Enchiladas de fasole neagră cu aragaz lent

Enchiladas de fasole neagră cu aragaz lent
Slow-aragaz Black Bean Enchiladas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 682 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,49 USD pe porție. 329 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți ardei gras, tortilla de 8", salsa și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 13 ore și 1 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Aragaz lent Enchiladas de fasole neagră și spanac-5 puncte, Aragaz lent Enchiladas de fasole neagră, porumb și spanac (cu sos de casă), și 365 de zile de gătit lent: pentru pui cu aragaz lent, fasole neagră și pudră de porumb.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Puteți încerca Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 39 de dolari pe sticlă.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateExpert
Gata În13 hrs, 1 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista