Enchiladas Cârnați-Carne De Vită
Cârnați-carne de vită Enchiladas este un fără gluten felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 457 calorii, 32g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână pudră de chili, piper, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Cârnați cu brânză și Enchiladas cu ouă, Enchiladas de dovlecei, cârnați și spanac, și Enchiladas de cârnați italieni – nu vă fie teamă să înlocuiți ingredientele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu - mare până când este fierbinte.
Adăugați primele 6 ingrediente. Gatiti 5 minute, amestecand pana cand carnea se rumeneste, amestecand sa se destrame.
Scurgeți bine amestecul de carne și ștergeți tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți amestecul de carne în tigaie; se amestecă 1 cutie de sos enchilada și porumb.
Se încălzește până la cald.
Stivați tortilla între 2 prosoape de hârtie umede. Cuptor cu microunde la maxim 1 minut. Puneți amestecul de carne în centrul fiecărei tortilla; înfășurați tortilla; aranjați într - un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă conserva rămasă de sos enchilada peste tortilla. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 25 de minute. Descoperiți, presărați cu brânză și ceapă verde și coaceți încă 5 minute.