Enchiladas cu spanac și carne de vită
Rețeta enchiladas de spanac și carne de vită ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 10 minute. Această rețetă face 8 porții cu 376 calorii, 25g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, smântână, carne de vită măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas de vită și porumb cu sos de cremă de spanac, Spanac Enchiladas, și Spanac Enchiladas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Pulverizați vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de gătit. În tigaie antiaderentă de 12 inci, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când carnea de vită se rumeneste.
Se amestecă spanacul; gatiti, amestecand frecvent, pana se dezgheata. Se amestecă ardei iute verde, chimen, amestec de usturoi-piper, smântână și 1 cană de brânză.
Întindeți aproximativ 1 linguriță de sos enchilada pe fiecare tortilla. Completați fiecare cu aproximativ 1/2 cană amestec de carne de vită.
Rulați tortilla; așezați părțile cusăturii în jos în vasul de copt. Într-un castron mic, amestecați sosul enchilada rămas și salsa; lingura peste enchiladas.
Se presară cu 1 cană de brânză rămasă.
Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; acoperiți vasul de copt cu folie.
Coaceți 40 până la 45 de minute sau până când se încălzește bine.