Enchiladas Cu Fructe De Mare

Enchiladas Cu Fructe De Mare
Reteta Enchiladas fructe de mare ar putea satisface pofta Mexican în jurul valorii de 45 minute. O porție conține 430 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,09 USD pe porție. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei iute, bulion de pui, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma smântâna, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Enchiladas Cu Fructe De Mare, Enchiladas Cu Fructe De Mare, și Enchiladas Cu Fructe De Mare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul cu făina într-o cratiță. Gatiti la foc mediu pana se ingroasa, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați roșiile cu suc, ardei iute, ceapă, usturoi, zahăr și condimente. Aduceți la foc mic, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii în SucRoșii în Suc
CondimenteCondimente
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
ZahărZahăr
3
Se ia de pe foc.
4
Împărțiți fructele de mare și jumătate de brânză în mod egal între tortilla; rulați și aranjați cusătura în jos într-o tigaie unsă de 15"x10". Amestecați smântâna în amestecul de roșii. Puneți amestecul de roșii peste enchiladas; se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire1 Ceapa Rosie Mica, Tocata Marunt, Pentru Servire
Fructe De MareFructe De Mare
BrânzăBrânză
TomateTomate
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți, neacoperit, la 400 de grade timp de 15 minute, sau până când brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este Williams Selyem Westside Road Neighbours Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 140 de dolari.
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
Williams Selyem Westside Road Vecinii Pinot Noir
O petardă a unui vin, vecinii Westside Road din 2015 sunt explozivi atât în nas, cât și pe palat. Aromele de zmeură neagră și cireșe negre sunt completate cu note de cedru, ienibahar, vanilie și ceai negru. O notă intrigantă de semințe de țelină complexează în continuare nasul remarcabil. Tânără și obraznică, textura este superbă, cu o coloană vertebrală de aciditate răcoritoare și pământesc argilos, care transmite arome de cireșe și zmeură strălucitoare Bing. Vinul se încheie cu taninuri rafinate asemănătoare ceaiului și o piatră zdrobită și un finisaj mineral. Un vin de neratat!
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista