Enchiladas cu carne de vită cu usturoi
Enchiladas cu carne de vită cu usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21 g de proteine , 32 g de grăsimi și un total de 579 de calorii . Pentru 1,81 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Dacă aveți la îndemână roșii conservate, bulion de vită, sos de roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 47% , acest fel de mâncare este solid. Enchiladas cu carne de vită cu usturoi , Enchiladas cu carne de vită cu usturoi și Enchiladas cu carne de vită sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și ceapa la foc mediu 6-8 minute sau până când carnea de vită nu mai este roz, despărțind carnea de vită în firimituri; scurgere. Se amestecă făina și condimentele. Se amestecă roșiile; aduce la fierbere. Reduce caldura; se fierbe, acoperit, 15 minute.
Preîncălziți cuptorul la 350°. Într-o cratiță, încălziți untul la foc mediu-mare.
Adăugați usturoiul; gătiți și amestecați 1 minut sau până când se înmoaie. Se amestecă făina până se omogenizează; se amestecă treptat în bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa. Se amestecă sosul de roșii și condimentele; căldură prin.
Turnați 1-1/2 căni de sos într-un 13x9-in neuns. vas de copt.
Așezați aproximativ 1/4 cană amestec de carne de vită în afara centrului pe fiecare tortilla; acoperiți cu 1-2 linguri de brânză.
Rulați și puneți peste sos, cu cusătura în jos. Acoperiți cu sosul rămas.
Coaceți, acoperit, 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți, descoperit, cu 10-15 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul poate fi combinat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Ai putea încerca Vineyard Pinot Noir de la Clos Pegase Mitsuko. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
![Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko]()
Vineyard Pinot Noir al lui Clos Pegase Mitsuko
Pinot Noir 2012 are arome profunde ispititoare de cireșe roșii și negre și fructe de olallie, accentuate de ciuperci porcini uscate, ceai pu-erh, mirodenii dulci și fâșii de tămâie de biserică. Vinul este mătăsos și fără sudură în gură, echilibrând carnea cu aciditatea perfectă și o senzație în gură opulentă.