Enchiladas cu brânză și fasole

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Enchiladas cu brânză și fasole. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 381 calorii, 18g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, fasole prăjită, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma smântâna cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Tort De Mâncare Înger ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 40%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Enchiladas de fasole și brânză, Enchiladas de fasole și brânză, și Enchiladas de fasole neagră și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți ceapa într-o sită; clătiți cu apă fierbinte.
Combinați ceapa și fasolea într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la 3 minute sau până la încălzire. Se amestecă 1 1/2 căni de brânză.
Stiva tortilla; înfășurați stiva în prosoape de hârtie umede și cuptorul cu microunde la înălțime timp de 1 minut sau până se înmoaie.
Se toarnă jumătate de sos în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci; înmuiați ambele părți ale fiecărei tortilla în sos. Lingură aproximativ 1/4 cană amestec de fasole în centrul fiecărei tortilla; rulati. Aranjați tortilele în vasul de copt; se acoperă cu sosul enchilada rămas și 1/2 cană de brânză.
Coaceți la 400 timp de 8 minute sau până când se încălzește bine. Completați fiecare porție cu smântână, măsline și coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.