Enchiladas Cu Brânză Vegetală
Rețeta de brânză Veggie Enchiladas ar putea satisface pofta dvs. mexicană în aproximativ 50 minute. Această rețetă face 12 porții cu 201 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 82 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, salsa tomatillo, brânză monterey jack și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Veggie Enchiladas, Enchiladas de legume și fasole, și Enchiladas Veggie Cu Fasole Neagră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Când strălucește, adăugați ceapa și condimentați bine cu sare. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați ciupercile și gătiți, amestecând rar până se rumenesc, aproximativ 10 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă 1/2 cană de salsa și se amestecă până se combină bine.
Încălziți cuptorul la 375 grade F și aranjați un suport în mijloc. Înfășurați tortilele în prosoape de hârtie umede sau într-o pungă de plastic sigură pentru microunde și cuptor cu microunde până când sunt moi și încălzite, aproximativ 45 de secunde.
Întindeți jumătate din salsa rămasă în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci. Pentru a face o enchilada, puneți 2 linguri de amestec de ciuperci și 1 lingură de brânză în mijlocul unei tortilla.
Rolați - vă și aranjați, cusați partea în jos, în vasul pregătit. Repetați pentru a face 12 enchiladas.
Acoperiți enchiladele cu salsa rămasă și presărați cu brânza rămasă.
Coaceți până când umplutura este încălzită, brânza este topită și începe să se rumenească, aproximativ 35 până la 40 de minute.
Transferați într-un platou de servire și serviți cu smântână și avocado.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care îl puteți încerca este Alexana Revana Vineyard Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 42 de dolari.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.