Enchilada stivuită
Stacked Enchiladan este un fel principal fără gluten . Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 437 de calorii . Pentru 1,25 USD per porție , această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și cumpărați sos de enchilada, ulei de canolan, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l pregăti astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest preparat mexican. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 53% . Cioda de enchilada de pui , împachetările cu salată de enchilada de pui și caserola de enchilada de pui verde sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, căliți ardeiul în ulei timp de 3 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă 2 minute sau până când ardeiul este fraged crocant. Se amestecă puiul, fasolea și ceapa; căldură prin.
Transferați într-un bol și păstrați la cald.
În aceeași tigaie, combinați sosurile enchilada și picante. Ungeți ambele părți ale unei tortille cu amestec de sos; puneți într-un 9-in uns. farfurie de plăcintă. Acoperiți cu o treime din amestecul de pui și 1/4 cană de brânză. Repetați straturile de două ori. Acoperiți cu tortilla rămasă, sos și brânză.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 18-22 de minute sau până când se încălzește.
Se scoate pe o farfurie de servire si se taie in felii.
Serviți cu smântână și salată verde dacă doriți.