Enchilada la cuptor pentru micul dejun
Rețeta de Enchilada Bake pentru micul dejun vă poate satisface pofta mexicană în aproximativ 1 oră și 10 minute . Pentru 1,48 dolari per porție , primiți un fel principal pentru 8 persoane. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 36 g de grăsimi și un total de 545 de calorii . Vă este oferită de Taste of Home. 21 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână spanac, sos de piper, brânză Monterey Jack și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Luând în considerare toate acestea, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 77% . Acest scor este solid. Rețete similare includ Enchilada Bake cu curcan , Cartofi dulci la cuptor pentru micul dejun și Supă de enchilada cu pui .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt bol, combinați brânzeturile. Puneți aproximativ 1/4 cană de amestec de șuncă, desfăcându-le pe fiecare tortilla; presărați cu 2 linguri de amestec de brânză. Îndoiți marginile și capetele peste umplutură și rulați.
Așezați cu partea cu îmbinare în jos într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Într-un bol mare, bateți ouăle, smântâna, făina, pudra de usturoi, sarea și sosul de ardei iute.
Se toarnă peste tortilla.
Presărați cu amestecul de șuncă rămas.
Acoperiți și coaceți la 175°C timp de 50 de minute. Descoperiți; presărați cu brânzeturile rămase.
Coaceți încă 5-10 minute sau până când brânza se topește.