Enchilada de pui

Enchilada de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați Enchiladas cu pui. Această rețetă fără gluten servește 5 și costă 1,27 USD per porție. Acest fel principal are 370 de calorii, 30 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați tortilla de porumb încălzite, ardei iute, pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo), Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo) și Enchiladas de pui (Enchiladas de Pollo).

Instrucțiuni

1
Căleți ceapa și usturoiul într-o tigaie mare unsă cu ulei la foc mediu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Adăugați ardei iute, pui și sos de enchilada; gatiti 2 minute. Îndoiți brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos EnchiladaSos Enchilada
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Se ia de pe foc.
4
Umpleți fiecare tortilla cu 1/3 cană de amestec de pui și rulați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Puneți cu cusătura în jos într-o tavă de copt unsă (spray pentru tigaie). (Sfat: Scufundați fiecare tortilla încălzită în apă, scuturați excesul înainte de a umple ingredientele.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
6
Se presară cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți la 375 de grade F timp de 10 minute. Se fierb timp de 5 minute și se servește fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Enchilada funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosé este și o combinație sigură. Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava cu un rating de 4,6 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
Juve Y Camps Reserva de la Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
De culoare auriu pal, acest Cava are arome de piersici albe coapte, bagheta prajita cu note de citrice lamaie si caise. Gustul este bogat și larg, cu arome de măr verde, ceai verde iasomie și migdale prăjite. Acest cava brut nature este extrem de versatil, deoarece nu se adaugă doze, astfel încât aciditatea și bulele vă curăță palatul după fiecare mușcătură. Mâncăruri recomandate: creveți cu usturoi, biban de mare marinați cu miso, ton încrustat cu susan, pui tikka masala și jamon iberic.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții5
Scor De Sănătate9
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista