Enchilada Caserola
Enchilada caserola ar putea fi doar Mexicane rețeta pe care o căutați. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 376 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați înlocuitorul de ouă, ardeii iute, amestecul de brioșe de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma amestecul de brioșe de porumb, puteți urma acest fel principal cu Porumb Brioșă Churros ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Enchilada Caserola, Enchilada Caserola, și Enchilada Caserola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 2 linguri de ardei iute verzi și următoarele 6 ingrediente (prin sos enchilada) într-un aragaz electric lent de 3 1/2 litru; se amestecă bine. Acoperiți cu capac; gatiti la foc mic 4 ore.
Combinați restul de 1 lingură de ardei iute verde, înlocuitor de ou, amestec de brioșe și ardei grași prăjiți într-un castron. Puneți aluatul uniform peste amestecul de fasole în aragazul lent. Acoperiți și gătiți 1 oră sau până când pâinea de porumb este gata.
Presărați brânză peste pâinea de porumb. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când brânza se topește. Completați fiecare porție cu smântână; se presara cu coriandru.