Empanadele Venezuelene

Empanadele Venezuelene
Empanadas venezuelean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 44G de grăsime, și un total de 860 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 3.77 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Un amestec de oregano, făină de porumb gătită, scallion și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Empanadas de curcan și piure de cartofi - Empanadas de Pavo, Empanadas de pipi XVN (Empanadas umplute cu arahide și cartofi), și Empanadas de Flor De Calabaza (Squash Blossom Empanadas) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de vită, frunzele de dafin, 1 lingură de sare și apă pentru a acoperi într-o cratiță și aduceți la fierbere la foc mediu. Reduceți la foc mic, acoperiți și gătiți până când carnea aproape se destramă, aproximativ 1 oră 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Transferați carnea într-un castron și tăiați-o cu o furculiță; rece. Rezervați bulionul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ceapa, ardeiul gras, usturoiul și șalotul; gătiți până când ceapa este translucidă, aproximativ 3 minute. Se amestecă scallion, paprika, sazon completa, oregano, chimen și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole NeagrăAmestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați carnea de vită și 1 cană de bulion rezervat și gătiți la foc mediu până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
1
Se amestecă 3 1/2 căni de apă fierbinte, zahărul, uleiul vegetal, untul și sarea într-un bol mediu până se topește untul. Se amestecă făina de porumb și făina până se formează un aluat moale, apoi se frământă pe o suprafață curată până când aluatul se reunește. Formați în 12 bile, folosind aproximativ 1/2 cană de aluat pentru fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Pe rând, presărați fiecare bilă de aluat cu apă, așezați între două bucăți de folie de plastic grea ușor unsă (o pungă resigilabilă tăiată funcționează bine) și rotiți-o într-un cerc de 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3
Scoateți foaia superioară de plastic și așezați 2 până la 3 linguri de umplere în centrul aluatului. Utilizați piesa de jos a
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
plastic pentru a plia aluatul în jumătate peste umplutură și apăsați pentru a sigila. Tăiați într-o formă de jumătate de lună cu un cuțit sau apăsați în jos cu marginea rotundă a unui bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Scoateți plasticul și așezați empanada pe o foaie de copt căptușită cu pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Încălziți 1 inch de ulei vegetal într-o tigaie mare până când un termometru prăjit înregistrează 365 de grade F. prăjiți empanadele în loturi până devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie; păstrați cald în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Combinați cilantro, ulei de măsline, avocado, ardei gras, scallion, oțet și usturoi într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați 1 linguriță de sare și 2 lingurițe de piper și piure până se omogenizează. Subțiați sosul cu până la 1/4 cană de apă și serviți cu empanadele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Fotografie de Kate Mathis

Ingrediente

1(vinete)avocado, înjumătățit, însămânțat și decojitavocado, înjumătățit, însămânțat și decojit4grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi2961 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcilantro (frunze și tulpini)cilantro (frunze și tulpini)8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină de porumb pre-gătită (cum ar fi marca P. A. N.)făină de porumb pre-gătită (cum ar fi marca P. A. N.)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, zdrobitusturoi, zdrobit2cuișoareusturoi, tocatusturoi, tocat0ardei gras verde, tăiat cubulețeardei gras verde, tăiat cubulețe0ardei gras verde, tocatardei gras verde, tocat0Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat6creveți și cu veneSare KosherSare Kosher6creveți și cu veneSare Kosher și piper proaspăt măcinatSare Kosher și piper proaspăt măcinat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin11 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, cubuleteceapa, cubulete0Bucăți de caramele Heath Baroregano uscatoregano uscat2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă6creveți și cu venePiper proaspăt măcinatPiper proaspăt măcinat6801 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.friptură de lamă de vită, tăiată în 4 bucăți, tăiatăfriptură de lamă de vită, tăiată în 4 bucăți, tăiată12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă2Bucăți de caramele Heath Barsazon completa (amestec spaniol de condimente, găsit în culoarul condimentelor)sazon completa (amestec spaniol de condimente, găsit în culoarul condimentelor)1scallion, tocatscallion, tocat1ceapă eșalotă, tăiată cubulețeceapă eșalotă, tăiată cubulețe33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsuc de lămâie, opționalsuc de lămâie, opțional23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmunt nesăratunt nesărat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei vegetal, plus mai mult pentru ungere și prăjireulei vegetal, plus mai mult pentru ungere și prăjire4Bucăți de caramele Heath Baroțet alboțet alb
DificultateExpert
Gata În54 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista