Empanadas De Vită La Cuptor (Ușor)

Empanadas De Vită La Cuptor (Ușor)
Empanadas de vită la cuptor (ușor) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 36 și costă 20 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână bulion de vită, cățel de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Empanadas De Vită La Cuptor, Carne De Vită Empanadas, și Carne De Vită Empanadas.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Parador Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo are un profil puternic de fructe, o caracteristică a sezonului de creștere însorit și cald. Amintind de un stil clasic Ribera del Duero, vinul are fructe roșii aprinse și note violete, cu un finisaj pietros, clasic uscat. Prima recoltă de la Stagecoach Vineyard.Amestec: 100% Tempranillo
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții36
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista