Empanadas De Pui Tras

Empanadas De Pui Tras
Empanadas pui tras ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 686 calorii, 47G de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează bine ca un curs principal prietenos cu bugetul. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, sare kosher, condimente creole și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este super. Rețete similare includ Empanadas De Pui Tras, Squash Butternut și empanadas de pui tras, și Gratar: Mini Empanadas De Porc Tras.

Instrucțiuni

1
Puneți ceapa, piperul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute. În timp ce acest lucru se gătește, trageți carnea de la pui, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați puiul în tigaie împreună cu roșiile, condimentele Creole, măslinele, sosul fierbinte și sarea și piperul, după gust. Aduceți acest lucru la fierbere, apoi reduceți focul și fierbeți timp de aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi10 Până La 12 Creveți Mari (21 Până La 25 De Număr), Decojiți și Devenați, Cu Cozi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Lăsați să se răcească în timp ce faceți aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
4
Amestecați împreună făina de arepa și apa caldă cu mâinile până când aluatul este neted. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să se odihnească 5 minute. Luați o bucată de aluat și rotiți-o într-o bilă de dimensiunea unei lămâi. Puneți-l pe o bucată de folie de plastic și așezați o altă bucată de folie deasupra. Trageți într-un cerc de 5 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Scoateți bucata superioară de plastic și puneți 3 linguri de pui tras pe centrul cercului, lăsând o margine de 1/2 inci. Folosind folia de plastic, pliați aluatul pentru a închide umplutura și a forma un semicerc. Apăsați marginile împreună. Folosind marginea unei farfurioare mici, tăiați marginea empanadei. Repetați pentru a face restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui TrasPui Tras
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Puneți aproximativ 1/2 inch de ulei vegetal într-o tigaie la foc mediu-mare. Scufundați capătul unei linguri de lemn în ulei: când se formează bule în jurul său, uleiul este suficient de fierbinte pentru prăjire. Prăjiți empanadele, câteva la un moment dat, până se rumenesc, aproximativ 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Serviți cald.
9
Notă: brânza Mozzarella și un amestec de pere tăiate cubulețe și brânză Gorgonzola mărunțită fac, de asemenea, umpluturi excelente pentru aceste empanadas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate90
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista