Empanadas De Pui Cu Aluat De Pizza

Pizza Empanadas aluat de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 623 calorii, 44G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți sare, mozzarella, Aluat de pizza achiziționat de la pizzeria locală și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Casă moale ciuperci Pizza Aluat și copie pisica Mellowterranean Pizza, Aluat De Pizza {Saut Pizza Cu Spanac Și Ciuperci}, și Pizza cu brânză cu aluat de pizza de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Combinați usturoiul, ceapa, sarea și 5 căni de apă într-o cratiță cu fața înaltă de 12 inci și aduceți la fierbere.
Adăugați pieptul de pui și frunza de dafin și coborâți focul la foc mic. Gatiti puiul, acoperit partial, pana cand este fiert, aproximativ 35 de minute. (Pentru a verifica dacă există coacere, tăiați puiul în jumătate pentru a vă asigura că interiorul nu mai este roz.)
Scoateți puiul (rezervați bulionul) și lăsați să se răcească ușor. Când este suficient de rece pentru a manipula, rupeți cu mâna și puneți-l într-un castron mediu.
Îndepărtați suficient bulion pentru a lăsa aproximativ 2 căni în tigaie cu ceapa și usturoiul (răciți și refrigerați sau congelați bulionul suplimentar pentru o altă utilizare).
Scoateți frunza de dafin.
Adăugați tomatillos și jalapenos și gătiți până când tomatillos sunt verde măslin, 10 până la 12 minute. Cu o lingură pliată, transferați ingredientele solide (ceapă, tomatillos și usturoi) într-un blender.
Adăugați cilantro și procesați până se omogenizează (folosind o parte din lichid în tigaie, dacă este necesar). Condimentează cu sare și piper.
Se toarnă salsa înapoi în cratiță și se aduce la fierbere; adăugați puiul și gătiți până când aromele se încorporează, aproximativ 5 minute. Reglați condimentele.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pentru a asambla empanadele: praf o suprafață plană cu făină.
Întindeți aluatul de pizza cu grosimea de aproximativ 1/8 până la 1/4 inch. Folosind un tăietor rotund de 6 inci (sau un bol sau o farfurie cu același diametru), tăiați aluatul în cercuri. Așteptați-vă să obțineți aproximativ 3 cercuri din 1 kilogram de aluat.
Periați spălarea ouălor pe suprafața unui aluat rotund.
Adăugați 2 linguri de umplutură pe jumătate din cerc și presărați aproximativ 1 uncie de mozzarella deasupra umpluturii, dacă utilizați. Îndoiți jumătatea simplă peste umplutură. Sigilați marginile cu dinți de furcă sau sertizați decorativ. Repetați pentru empanadele rămase. (Salvați orice umplutură rămasă într-un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână pentru o altă utilizare.)
Transferați empanadele pe o foaie de copt căptușită cu hârtie pergament. Folosind o perie de patiserie, periați vârfurile empanadelor cu spălarea ouălor.
Coaceți până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Se lasă să se răcească aproximativ 10 minute înainte de servire.