Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale

Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale
Rețeta Empanadas de mere cu cremă de patiserie de migdale ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 596 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de migdale, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă De Patiserie Cu Migdale, Tartă de patiserie cu puf umplut cu cremă de migdale, și Empanadas de patiserie cu puf de pui și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se adaugă merele și se sotează până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați zahărul brun, scorțișoara și sarea și aruncați. Continuați să gătiți merele, amestecând ocazional, până când merele se descompun ușor atunci când sunt presate cu o furculiță, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmărUmăr
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
5
Scoateți-le de pe foc și zdrobiți-le cu o furculiță cât sunt încă calde, ar trebui să arate ca un sos de mere gros. Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit, pliați 1/4 cană din crema de patiserie cu migdale în merele răcite și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți foile de patiserie cu puf. Folosind un tăietor circular de biscuiți (sau tăietor de biscuiți) mare (4 1/2 inch) tăiați 4 cercuri mari pe foaie, 8 toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene VerdeBomboane Cu Aromă De Pepene Verde
7
În jumătatea inferioară a fiecărei runde, lingurați 2 linguri de amestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Periați marginile fiecărui cerc cu puțină spălare a ouălor. Îndoiți aluatul de patiserie peste umplutură, sigilați marginile cu degetele și apoi sertizați-le cu dinții unei furculițe. Repetați cu aluatul de patiserie rămas și umplutura. Când toate plăcintele sunt asamblate, aerisiți fiecare cu 2 fante mici, folosind un cuțit de decojit, pe partea superioară a fiecărei plăcinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Periați fiecare cu spălarea rămasă a ouălor și presărați cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
10
Transferați empanadele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
11
Coaceți plăcintele până se umflă și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Când plăcintele ies din cuptor, lingurați mai mult din crema de patiserie cu migdale peste ele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Într-o cratiță mare, cu fund greu, combinați laptele integral, zahărul, pasta de migdale și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Bateți la foc mediu și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Într-un bol mic de amestecare, combinați gălbenușurile de ou și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
15
Bateți până se combină și amestecul este cremos și gros.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și adăugați încet 1/4 cană din lichidul de lapte în ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
17
Adăugați amestecul de ouă acum temperat înapoi în cratiță cu restul de lapte și întoarceți laptele la foc mic timp de 3 minute, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
18
Scoateți cratița de pe foc și amestecați untul, câte 1 lingură pe rând, amestecând până când este complet încorporat. Dacă doriți, strecurați crema de patiserie printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
19
Se toarnă amestecul într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
20
Așezați folie de plastic direct pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Lăsați crema să se răcească complet la frigider până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista