Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale

Empanadas de mere cu cremă de patiserie cu migdale
Rețeta Empanadas de mere cu cremă de patiserie de migdale ar putea satisface pofta Europeană în aproximativ 3 ore și 45 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 596 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de pastă de migdale, zahăr brun, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Cremă De Patiserie Cu Migdale, Tartă de patiserie cu puf umplut cu cremă de migdale, și Empanadas de patiserie cu puf de pui și fasole pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Într-o tigaie mare, topiți untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se adaugă merele și se sotează până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
4
Adăugați zahărul brun, scorțișoara și sarea și aruncați. Continuați să gătiți merele, amestecând ocazional, până când merele se descompun ușor atunci când sunt presate cu o furculiță, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Scoateți-le de pe foc și zdrobiți-le cu o furculiță cât sunt încă calde, ar trebui să arate ca un sos de mere gros. Lăsați merele să se răcească la temperatura camerei. Odată răcit, pliați 1/4 cană din crema de patiserie cu migdale în merele răcite și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți foile de patiserie cu puf. Folosind un tăietor circular de biscuiți (sau tăietor de biscuiți) mare (4 1/2 inch) tăiați 4 cercuri mari pe foaie, 8 toate împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ1/4 Cană De Ananas, Decojit și Tăiat Cubulețe în Cuburi De 1/2 Inch (aproximativ
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
7
În jumătatea inferioară a fiecărei runde, lingurați 2 linguri de amestec de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Periați marginile fiecărui cerc cu puțină spălare a ouălor. Îndoiți aluatul de patiserie peste umplutură, sigilați marginile cu degetele și apoi sertizați-le cu dinții unei furculițe. Repetați cu aluatul de patiserie rămas și umplutura. Când toate plăcintele sunt asamblate, aerisiți fiecare cu 2 fante mici, folosind un cuțit de decojit, pe partea superioară a fiecărei plăcinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PatiserieAluat De Patiserie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
9
Periați fiecare cu spălarea rămasă a ouălor și presărați cu zahăr turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
10
Transferați empanadele pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Coaceți plăcintele până se umflă și se rumenesc, aproximativ 20 de minute. Când plăcintele ies din cuptor, lingurați mai mult din crema de patiserie cu migdale peste ele și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Într-o cratiță mare, cu fund greu, combinați laptele integral, zahărul, pasta de migdale și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
1 Cană Lapte Integral Sau Smântână1 Cană Lapte Integral Sau Smântână
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
13
Bateți la foc mediu și aduceți la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
14
Într-un bol mic de amestecare, combinați gălbenușurile de ou și amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
15
Bateți până se combină și amestecul este cremos și gros.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
16
Scoateți amestecul de lapte de pe foc și adăugați încet 1/4 cană din lichidul de lapte în ouă, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
17
Adăugați amestecul de ouă acum temperat înapoi în cratiță cu restul de lapte și întoarceți laptele la foc mic timp de 3 minute, amestecând constant, până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
18
Scoateți cratița de pe foc și amestecați untul, câte 1 lingură pe rând, amestecând până când este complet încorporat. Dacă doriți, strecurați crema de patiserie printr-o sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De PatiserieCremă De Patiserie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
19
Se toarnă amestecul într-un castron pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
20
Așezați folie de plastic direct pe suprafață pentru a preveni formarea unei piele. Lăsați crema să se răcească complet la frigider până se răcește și se fixează, cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista