Empanadas de cartofi dulci necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 16 porții cu 117 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. 11 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de rulouri semilună gata preparate, sare kosher, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Un cuplu de oameni i-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare European. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Empanadas De Cartofi Dulci, Linte vegetariană și Empanadas de cartofi dulci, și Empanadas de linte, Kale și cartofi dulci cu sos Chimichurri cremos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Într-un castron mic, zdrobiți cartofii dulci cu o furculiță și amestecați crema de brânză, zahărul brun dacă folosiți, sucul de lămâie și vârful de sare până la crem.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Cremă De Brânză
Zahăr Brun
Suc De Lămâie
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Scoateți aluatul din tub și separați-l în 4 dreptunghiuri. Lucrând cu 1 dreptunghi la un moment dat, rulați peste liniile perforate din aluat pentru a sigila împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
5
Tăiați dreptunghiul în jumătate și apoi tăiați jumătățile în 2 triunghiuri.
6
Așezați o linguriță plină de umplutură de cartof dulce în centrul fiecăruia dintre cele 4 triunghiuri. Îndoiți aluatul pe fiecare, ca și cum ați face ravioli și prindeți marginile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Ravioli
Aluat
7
Continuați să faceți mici empanade triunghiulare cu restul de aluat, 16 în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
8
Așezați triunghiurile pe o foaie de copt căptușită cu pergament și în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
9
Coaceți empanadele până devin aurii, aproximativ 10 până la 12 minute. Între timp, într-un castron puțin adânc, amestecați împreună zahărul, scorțișoara și vârful de sare. În timp ce este încă cald, periați empanadele cu unt topit, apoi aruncați ușor amestecul de scorțișoară-zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scorțișoară
Unt
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Bol
10
Serviți empanadele cu iaurt simplu pentru scufundare.