Empanadas De Carne De Vită Din Sud-Vest

Empanadas de carne de vită din sud-vest este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. Această rețetă face 6 porții cu 160 de calorii, 17g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 94 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Un amestec de morcovi, ceapă, amestec vechi de condimente el taco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Vită Empanadas, Carne De Vită Empanadas, și Carne De Vită Empanadas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți foaia de biscuiți cu spray de scurtare sau de gătit.
În tigaie de 10 inci, gătiți carnea de vită la foc mediu-mare 5 până la 7 minute, amestecând ocazional, până când este gătită bine; scurgere. Se amestecă amestecul de condimente taco, 2/3 cană de apă, cartofii, morcovii și ceapa. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute, amestecand ocazional.
Într-un castron mediu, amestecați amestecul Bisquick și apa clocotită până se formează aluatul. Pe suprafața presărată cu amestec Bisquick, rulați aluatul în amestec Bisquick pentru a acoperi; frământați de 20 de ori. Împărțiți aluatul în 6 bile. Pat sau rola fiecare minge în 7-inch rotund.
Lingură aproximativ 1/2 cană amestec de carne de vită pe jumătate din fiecare rundă. Umpleți marginea rotundă cu apă. Îndoiți peste amestecul de carne de vită; apăsați marginea cu furculița pentru a sigila.
Tăiați 3 fante mici în partea de sus a fiecărei cruste pentru a permite aburului să scape.
Coaceți 18 până la 20 de minute sau până se rumenesc.