Empanadas cu ciocolată și nucă de cocos

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete europene în cutia dvs. de rețete, Empanadas cu ciocolată și nucă de cocos ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă servește 18 și costă 31 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 220 de calorii . 4 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de scorțișoară măcinată, făină, cremă de brânză și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 39 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Empanadas în stil argentinian , Empanadas cu frangipane Nutella și Empanadas cu unt cu trufe, praz și pui .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați untul și crema de brânză. Bateți cu un mixer electric la viteză medie până la mare timp de 30 de secunde.
Adăugați zahăr pudră, cacao neîndulcit Ghirardelli®, scorțișoară, sare și, dacă doriți, ardei chile ancho măcinat. Bateți până se combină, răzuind bolul din când în când. Bateți oul până se combină. Bateți cât mai mult din făină cu mixerul. Se amestecă orice făină rămasă cu o spatulă sau o lingură de lemn. Împărțiți aluatul în jumătate. Acoperiți și lăsați la rece aproximativ 2 ore sau până când aluatul este ușor de manevrat.
Pentru umplutură, într-un castron mic, combinați 1/2 cană Chips de copt Ghirardelli 60% Cacao Bittersweet Chocolate și 1/4 cană nucă de cocos.
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Tapetați două foi de copt cu hârtie de copt sau folie; puse deoparte. Pe o suprafață ușor înfăinată, rulați jumătate din aluat pe rând până la o grosime de aproximativ 1/8 inch.** Folosind un tăietor de prăjituri canelat sau simplu rotund de 3 inchi, tăiați aluatul.
Așezați cercuri pe foile de copt pregătite.
Așezați o linguriță plină de umplutură în centrul fiecărui cerc. Ungeți ușor marginile cercurilor cu apă. Îndoiți fiecare cerc în jumătate; apăsați ușor marginile pentru a sigila. Păstrați resturile de aluat și rulați din nou, răcind aluatul, dacă este necesar.
Coaceți timp de 8 până la 9 minute sau până când marginile sunt ferme.
Transferați prăjiturile pe un grătar; rece.
Într-un castron mic pentru cuptorul cu microunde, combinați 1/2 cană Chipsuri de copt Ghirardelli 60% Cacao Bitterweet Chocolate și scurtarea. Puneți la microunde la putere medie (50 la sută) timp de 1 minut.
Scoateți și amestecați. Dacă ciocolata nu este topită, întoarceți-vă la cuptorul cu microunde și repetați etapa de încălzire, amestecând la fiecare 30 de secunde pentru a evita arsurile. Puneți amestecul de ciocolată într-o pungă mare de plastic auto-sigilabilă. Snip off colț; picurați ciocolată peste empanadas. Dacă doriți, stropiți cu nucă de cocos prăjită.
Se lasă să stea până se întărește ciocolata. Savurați imediat sau păstrați într-un recipient ermetic la temperatura camerei timp de până la 3 zile. Pentru o depozitare mai lungă, congelați empanadas nedecorate timp de până la trei luni. A servi, dezghețați; stropiți cu ciocolată și lăsați să stea până se întărește.