Empanadas Columbian (Empanadas Colombianas)
Empanadas columbian (Empanadas Colombianas) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 7143 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână carne de porc și carne de vită măcinată, cartofi, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Colombianas (Plăcinte Cu Carne Columbiană), Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, și Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați masarepa într-un castron mare.
Adăugați Sazon Goya și sare și amestecați pentru a se amesteca bine.
Adăugați apa și uleiul și amestecați pentru a forma aluatul. Bateți aluatul într-o bilă și frământați timp de 2 minute sau până se omogenizează. Se acoperă cu plastic și se lasă deoparte 20 de minute.Între timp, pentru a face umplutura, gătiți cartofii într-o oală cu apă și tableta de bulion timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.
Scurgeți și zdrobiți ușor cartofii. Pune deoparte.
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea.
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Adăugați roșiile, ceapa verde, usturoiul, ardeiul gras, coriandrul, sarea și piperul negru. Gatiti aproximativ 15 minute.
Adăugați carnea de porc și carnea de vită. Gatiti, rupand carnea cu o lingura de lemn, timp de 10 pana la 15 minute sau pana cand amestecul este destul de uscat.
Transferați amestecul de carne în vasul cu piure de cartofi și amestecați bine pentru a combina.Rupeți porții mici de aluat, aproximativ 1 lingură de Mermaid fiecare și formați fiecare porție într-o bilă rulând între palmele mâinilor.
Așezați bilele de aluat între două bucăți de plastic și rulați fiecare foarte subțire pentru a forma un cerc.
Scoateți plasticul superior și așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia.Apoi, folosind plasticul de dedesubt, pliați aluatul pentru a închide umplutura, formând o jumătate de cerc. Sigilați bine marginile prin sertizare cu dinții unei furculițe.Umpleți o oală mare cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu până la 360 F. Puneți cu grijă 3 sau 4 empanadas la momentul respectiv în uleiul încălzit și prăjiți aproximativ 2 minute până devin aurii pe toate părțile.Folosind o lingură cu fante, transferați empanadele pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.
Se servește cu pene de AJ și lime pe lateral.