Empanadas columbian (Empanadas Colombianas) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 102 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele columbiene are 7143 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână carne de porc și carne de vită măcinată, cartofi, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Empanadas Colombianas (Plăcinte Cu Carne Columbiană), Empanadas de curcan și piure de cartofi-Empanadas de Pavo, și Empanadas de Flor De Calabaza (Flori de dovleac Empanadas) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați masarepa într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați Sazon Goya și sare și amestecați pentru a se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Congelat De Mazăre, Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Adăugați apa și uleiul și amestecați pentru a forma aluatul. Bateți aluatul într-o bilă și frământați timp de 2 minute sau până se omogenizează. Se acoperă cu plastic și se lasă deoparte 20 de minute.Între timp, pentru a face umplutura, gătiți cartofii într-o oală cu apă și tableta de bulion timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Scurgeți și zdrobiți ușor cartofii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie mare și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați ceapa și gătiți la foc mediu-mic amestecând frecvent, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați roșiile, ceapa verde, usturoiul, ardeiul gras, coriandrul, sarea și piperul negru. Gatiti aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ghimbir întreg, Zdrobit
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
8
Adăugați carnea de porc și carnea de vită. Gatiti, rupand carnea cu o lingura de lemn, timp de 10 pana la 15 minute sau pana cand amestecul este destul de uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Măcinată
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
9
Transferați amestecul de carne în vasul cu piure de cartofi și amestecați bine pentru a combina.Rupeți porții mici de aluat, aproximativ 1 lingură de Mermaid fiecare și formați fiecare porție într-o bilă rulând între palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, Fierți
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
10
Așezați bilele de aluat între două bucăți de plastic și rulați fiecare foarte subțire pentru a forma un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Scoateți plasticul superior și așezați 1 lingură de umplutură în centrul fiecăruia.Apoi, folosind plasticul de dedesubt, pliați aluatul pentru a închide umplutura, formând o jumătate de cerc. Sigilați bine marginile prin sertizare cu dinții unei furculițe.Umpleți o oală mare cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu până la 360 F. Puneți cu grijă 3 sau 4 empanadas la momentul respectiv în uleiul încălzit și prăjiți aproximativ 2 minute până devin aurii pe toate părțile.Folosind o lingură cu fante, transferați empanadele pe o farfurie căptușită cu prosoape de hârtie.