Ember-porumb prăjit pe Știulet
Rețeta de porumb prăjit pe Știulet este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. O porție conține 113 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 87 de cenți pe porție. Această rețetă de la Epicurious are 2 fani. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați spice de porumb, sare kosher, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 20%, care nu este atât de super. Rețete similare sunt Ember - Cartofi De Sare Prăjiți Cu Cremă De Scallion, Grătar: cartofi dulci prăjiți cu unt de scorțișoară de arțar, și Stive de focaccia la cuptor.
Instrucțiuni
Trageți ușor cojile departe de porumb (nudetașați de știulete); îndepărtați mătasea. Trageți husksup peste porumb pentru a acoperi sâmburii. Asigurați cojilestrâns cu sfoară sau o bandă de folie. Înmuiați într-o oală mare cu apă la temperatura camerei timp de cel puțin 15 minute și până la 1 oră.
Între timp, îndepărtați grătarul și construiți un foc fierbinte într-un grătar cu cărbune, permițând focului să ardă până când cărbunii sunt complet acoperiți cu cenușă (sau folosiți cărbunii acoperiți cu cenușă rămași după grătarul unui fel principal).
Împingeți cărbuni pe o parte a grătarului. Aranjați 3 spice de porumb într-un singur strat pe partea curată a grătarului; acoperiți porumbul cu cărbuni. Repetațipe cealaltă parte cu cărbuni rămași șiporumb, răspândind cărbuni uniform peste porumb.Prăjiți porumb până când majoritatea sâmburilor sunt maro auriu profund, aproximativ 10 minute (unele cerneluri vor fi pătate cu pete maro închis).
Îndepărtați cojile; folosiți o perie de patiserie pentru a elimina orice cenușă.
Se servește cu unt și sare.